MASTERCLASS  WORKSHOP

 

Goochelen, illusionisme, aandacht sturen, afleiding & beïnvloeding              

ONTDEK DE GEHEIMEN!

In deze interactieve workshop zal Goochelaar en illusionist Steve Carlin samen met de deelnemers de geheimen leren van goochelen en illusionisme. De workshop bevat vele interessante onderwerpen:

 

  • Aandacht sturen
  • Leren focussen
  • Afleiding en beïnvloeding
  • Goochelen en illusionisme
  • Vingervlugheid en manipulatie
  • Doelen bereiken, dromen realiseren

 

 

INTERACTIEF, WONDERLIJK EN ENERGIEK!

Deze aandachtsexpert verteld alles over aandacht en afleiding en hoe je zelf beter kunt focussen op wat écht belangrijk is. Daarna zullen er een aantal leuke goocheltrucs en illusies worden uitgelegd en zal de groep samen met Steve Carlin te trucs gaan oefenen. Hilarische momenten zijn het gevolg als blijft dat goochelen nog niet zo makkelijk is. Na het interactieve gedeelte van oefenen, zal Steve nog een eigen show geven met professionele acts uit zijn eigen repertoire. De deelnemers zullen actief bezig zijn en een hoop inspiratie op doen!  Goochelaar Steve Carlin is dé jé juist keuze als het gaat om professioneel entertainment. Steve Carlin is de aanrader onder de goochelaars!

 

 

Uitermate geschikt voor o.a. 

Congressen, Beurzen, Teambuilding, Zakelijke events en Privé feesten.

.

Aantal deelnemers: max 25 personen

Duur: 20 – 90 minuten per groep

SUPER BEDANKT, ERG GENOTEN!!

★★★★★
5 5 1
Hoi Steve, we willen je nog heel erg bedanken voor je optreden op onze bruiloft! De gasten hebben er erg van genoten (m.n het draadje en stokje vastzittend in een jasje hebben we vaak terug gehoord ;-)!).

Inspirerend & Prikkelende show!

★★★★★
5 5 1
Beste Steve, In de wandelgangen was de gehele dag en zeer zeker na afloop te horen dat dit de beste Veiligheidsdag ooit was. Een belangrijke, mogelijk de meest belangrijke bijdrage, was jouw stimulerende, prikkelende en tot nadenken stemmende bijdrage. Wij hebben jouw invalshoeken en woorden in vele varianten van de bezoekers mogen terug horen. Voor ons impliceert dit dat jij iets losgemaakt hebt. Jouw effort heeft dan ook het door ons gehoopte effect bereikt. Namens alle medewerkers van Apply nogmaals meer dan onze hartelijk dank.

We vonden het geweldig!!

★★★★★
5 5 1
Voor onze klanten hebben we een preventieavond georganiseerd waarbij Steve als zakkenrol expert zijn ding deed. Dit was super leuk en de gasten vonden het geweldig. Thanks nogmaals!

Met Steve weet je wat je krijgt !

★★★★★
5 5 1
Vader : Hoe krijg je 15 studenten op een feest stil : Steve uitnodigen. Wederom een fantastisch optreden ! Zoon : Flabbergasted van begin tot einde. Steve betrekt het hele publiek er bij ; magische magie !

Geweldig genoten, Top Steve!

★★★★★
5 5 1
Het optreden van Steve was geweldig onze gasten en wij hebben genoten. Top Steve.

Steve zorgde voor het gouden randje

★★★★★
5 5 1
Wij hebben Steve gevraagd bij de opening van onze winkel. Dankzij zijn optreden kreeg de avond zijn allure, de gasten hebben het nog over zijn onverklaarbare trucs. bedankt Steve!

Wow, onder de indruk!

★★★★★
5 5 1
Hoi Steve, Bedankt voor je show als goochelaar vrijdag op onze Nieuwjaarsreceptie! We waren allen onder de indruk, je hebt dat zeer goed gedaan!! Nogmaals bedankt! Wie weet tot op een volgende editie. Met vriendelijke groeten, Cordialement, Best regards, Céline De Vroey

Erg tevreden!

★★★★★
5 5 1
Wij waren erg tevreden over het optreden van goochelaar Steve Carlin. Het publiek heeft genoten van zijn trucs. Steve zelf was een aardig, makkelijk benaderbaar persoon. Ook de samenwerking met Cabaretmatch is goed verlopen. Kortom TOP Goochelaar!

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Voor ons crewfeest hadden we goochelaar Steve ingehuurd, wat een geweldige show! Iedereen heeft er van genoten! Nogmaals bedankt Steve en hopelijk tot een volgende keer. Mvg het team van BAS Ballonvaarten.

 

Workshop Overall rating: ★★★★★ 4.8 based on 47 reviews
5 1