MASTERCLASS  WORKSHOP

Goochelen, illusionisme, aandacht sturen, afleiding & beïnvloeding              

ONTDEK DE GEHEIMEN!

In deze interactieve workshop zal Goochelaar en illusionist Steve Carlin samen met de deelnemers de geheimen leren van goochelen en illusionisme. De workshop bevat vele interessante onderwerpen:

 

  • Aandacht sturen
  • Afleiding en beïnvloeding
  • Goochelen en illusionisme
  • Vingervlugheid en manipulatie
  • Beter leren focussen

GESCHIKT VOOR: Congressen, Beurzen, Teambuilding, Zakelijke/Privé feesten.

Aantal deelnemers: max 25 personen

Duur: 20 – 90 minuten per groep

TEL: 06 27 511 223

INTERACTIEF, WONDERLIJK EN ENERGIEK!

Deze aandachtsexpert wilt je niet alleen verwonderen en trucs uitleggen, maar ook iets leren en meegeven dat aanzet tot denken. Alles over aandacht en afleiding kom je te weten. Leer hoe je zelf beter kunt focussen op wat écht belangrijk is in jou leven.

 

Na een inspirerend en boeiende uitleg is het tijd om aan de slag te gaan! Steve zal een aantal leuke goocheltrucs en illusies uitleggen en daarna samen de trucs oefenen. Er zal veel gelachen worden want goochelen blijk nog een hele kunst te zijn. Na het interactieve gedeelte van oefenen, zal Steve nog een eigen show geven met professionele acts uit zijn eigen repertoire. Hij zal zijn publiek in verbazing en verwondering achterlaten. De deelnemers zullen actief bezig zijn en een hoop inspiratie op doen!  Goochelaar Steve Carlin is dé juist keuze als het gaat om professioneel entertainment. Steve Carlin is de aanrader onder de goochelaars!

 

 

REVIEWS

SUPER BEDANKT, ERG GENOTEN!!

★★★★★

Hoi Steve, we willen je nog heel erg bedanken voor je optreden op onze bruiloft! De gasten hebben er erg van genoten (m.n het draadje en stokje vastzittend in een jasje hebben we vaak terug gehoord ;-)!).”
Bruiloft Robert & Ilse

INSPIREREND & PRIKKELENDE SHOW!

★★★★★

Beste Steve, In de wandelgangen was de gehele dag en zeer zeker na afloop te horen dat dit de beste Veiligheidsdag ooit was. Een belangrijke, mogelijk de meest belangrijke bijdrage, was jouw stimulerende, prikkelende en tot nadenken stemmende bijdrage. Jouw invalshoeken en jouw effort heeft dan ook het door ons gehoopte effect bereikt.
Apply Group B.V.

WE VONDEN HET GEWELDIG!!

★★★★★

Voor onze klanten hebben we een preventieavond georganiseerd waarbij Steve als zakkenrol expert zijn ding deed. Dit was super leuk en de gasten vonden het geweldig. Thanks nogmaals!”
Rabobank

MET STEVE WEET JE WAT JE KRIJGT!

★★★★★

Vader : Hoe krijg je 15 studenten op een feest stil : Steve uitnodigen. Wederom een fantastisch optreden ! Zoon : Flabbergasted van begin tot einde. Steve betrekt het hele publiek er bij ; magische magie !
Martin en Thijs Mullens

MAGISCH!

★★★★★

Het optreden van goochelaar Steve heeft ons feest tot een onvergetelijke dag gemaakt. Alle aanwezigen zullen nog lang vol verbazing napraten over wat goochelaar Steve ons heeft laten zien. Bedankt Steve!”

Kuijpers

COMPLETE VERBAZING!

★★★★★

Goochelaar Steve neemt de hele zaal mee in zijn optreden. Ik was het ‘slachtoffer’; compleet verbaasd hoe Steve de juiste kaarten tevoorschijn haalde, maar nog een stuk verbaasder toen hij zowel mijn sleutels als horloge uit zijn zak haalde. Ik zou Goochelaar Steve iedereen aanraden!
USC