Goochelaar Steve Carlin in Ahoy

Goochelaar Steve Carlin in Ahoy

Donderdag 9 november was ik te gast tijdens de Europoort beurs 2017 in Ahoy. Ik mocht mijn rol als beursgoochelaar aannemen op de stand van Leeuwengroep/ Hofstede.

 

Normaal gesproken wordt ik overdag uitgenodigd om de voorbijgaande bezoekers te vermaken en te lokken naar de stand. Vandaag was het optreden vooral gericht voor tijdens de borrel. Klanten, bezoekers en relaties van de opdrachtgever kwamen speciaal langs voor de borrel. De opdrachtgever had ook aangekondigd dat goochelaar Steve Carlin aanwezig zou zijn. De opkomst was groot, dus ik kon helemaal mijn ding doen. Vingervlugge trucs, mind-tricks, zakkenrollen en veel afleiden. Lees ook mijn artikel over “De kunst van het afleiden“.

Wanneer u ook overweegt om een beursgoochelaar te boeken op uw stand Denk dan even aan de volgende handige tips!

Goochelar in Ahoy

Goochelar in Ahoy

  • Wat voor kleding wilt u dat Steve Carlin aantrekt? (casual of strak in pak)
  • Op welk moment zal het optreden plaatsvinden? (overdag of tijdens borrel tijd)
  • Wat is het doel van Steve’s optreden? (bezoekers lokken, nieuwe klanten verwen of bestaande klanten vermaken en extra aandacht geven)
  • Kunnen we samen leuke links leggen tussen de acts en uw boodschap/product?
  • Heeft u voorkeur voor goochelen, minderden of zakkenrollen?

 

Zo ziet u dat een optreden op uw beurs stand nog vele leuke mogelijkheden heeft. Niet iedereen denkt bij een beurs direct aan entertainment. Toch is het inhuren van een goochelaar een hele leuke en slimme manier om bezoekers naar u stand te lokken. Is uw doel om nieuwe klanten te verven, laat de goochelaar dan in het gangpad staan om zo de voorbijgaande bezoekers aan te spreken en binnen te halen. Steve opent het gesprek en vermaakt de mensen 2 of 3 minuten. U kunt samen met Steve afspreken dat na de magic act, een van uw medewerkers klaar staat om het over te nemen. De medewerker kan zich dan netjes voorstellen en zijn of haar gesprek houden met de “nieuwe” lead.

Een ideale manier om mensen op een leuke bijzondere manier binnen te halen.

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Check: https://goochelaar-steve.nl/beurs-goochelaar

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie