Goochelen in A’dam Tower

Goochelen in A’dam Tower

Misschien heeft u hem al bezocht, de A’DAM Tower in Amsterdam. Een prachtig nieuwe locatie met uitzicht over de stad Amsterdam. Het gebouw heeft verschillende etage met elk z’n eigen sfeer en mogelijkheden. Lees hier over A’DAM en het optreden dat ik heb mogen geven op de loft etage.

 

Over het optreden

In de loft, op de 11e etage van de A’DAM Tower, werd ik geboekt voor een bedrijfsborrel. Er waren zo’n 60 mensen aanwezig. De zaal was prachtig aangekleed en zodra je uit de lift stapt proef je meteen de fijne sfeer die er hangt. Ik werd geboekt om rond te lopen als goochelaar tussen de mensen en ze tijdens het walking diner te vermaken met interactieve trucs. Op zo’n moment tast ik de mensen af om te kijken wat voor soort acts het beste zal aanslaan bij het publiek. Hier kan ik een keuze maken uit mentale illusies, zakkenrollen en/of goochelen. Meestal wordt het een leuke mix van allen. Het optreden was een succes. De mensen hebben genoten en dat is waar het om gaat! Als u meer wilt weten over inhuren van een goochelaar lees dan het artikel; waar moet je aan denken als je een goochelaar wilt boeken?

 

De loft

Op de 11e etage van A’DAM Tower bevindt zich de loft. Deze locatie heeft hoge plafonds grote ramen met een prachtig uitzocht op de stad. Verder een aantal comfortabele lounge gedeeltes en een bar. De locatie kan ook zo ingericht worden dat er meerdere zalen ontstaan of juist een grote doorlopende zaal. De loft kan met 4 liften bereikt worden. Ook is er de mogelijkheid om met de trap een etage naar boven te lopen. op de bovenliggende etages bevind zich het restaurant en het dak. Op het dak kunt u schommelen op de rand van het dak.

De loft is een prachtige locatie waar veel mogelijk is. Het uitzicht over Amsterdam maakt de locatie uniek. U kunt hier terecht voor borrels, feesten, vergaderingen etc..

 

Voor meer info: http://adamtoren.nl

 

Geen reactie's

Geef een reactie