Steve rolt horloges op TV

 

Horloges rollen van nietsvermoedende mensen voor het Youtube kanaal Concentrate

 

Het item SmartWatch

De redactie van het youtube kanaal Concentrate benaderde mij voor een nieuw item over de SmartWatch. het idee was om mensen de vragen naar hun voorkeur van horloge merk. En wat ze van SmartWatch vinden. Om dit item een leuke wending te geven vroegen ze mij als goochelaar en zakkenroller om eerste de mensen te rollen van hun eigen horloge en vervolgens het interview aan te gaan. Zie hieronder het resultaat van de video:

 

Hoe leert een goochelaar zakkenrollen?

Goochelaars staan bekend om hun vingervlugheid en snelle moves. Goochelen vereist jarenlange training. Maar dat betekend niet dat elke goochelaar ook kan zakkenrollen. En andersom geld hetzelfde. Een goochelaar kan niet automatisch zakkenrollen. De kunst van het zakkenrollen is een behendigheid op zich. Maar hoe leer je dit?

Ik ben zelf gaan oefenen met de technieken van afleiding en rollen op een zelf gemaakte pop. Ik heb de pop een jasje aan gedaan en vol met spullen gestopt. Denk hierbij aan horloge, sleutel, mobieltje, stropdas en riem. Vervolgens ga je goed nadenken hoe je de afleiding van de persoon kan afleiden zodat de gedachten niet bij het item is wat je wilt gaan rollen. Wanneer je denkt dat je de snelheid en afleiding beheerst kun je het in de praktijk gaan brengen. een persoon met een jasje heeft vele zakken en dus vele plekken om iets uit te rollen. Maar elke zak heeft weer een andere benadering en andere techniek. Zo rol je een horloge op een hele andere manier dan een stropdas. Na weken, maanden, jaren oefenen was ik zo gedreven in het zakkenrollen dat het automatisch gaat. Ik zie en voel direct welke items ik kan rollen.

Zakkenroller boeken op je eigen feest, kan dat?

Tafel goochelaar Steve Carlin

Tafel goochelaar en zakkenroller

Misschien heb je er nog nooit over nagedacht. Maar Steve Carlin biedt een komische act aan als zakkenroller. Je kunt hem namelijk boeken als komische zakkenroller op je eigen feest of evenement. Maar wat houdt dat in, een zakkenroller op je feest boeken? Steve Carlin loop door de zaal rond als goochelaar. Uw gasten weten dus eigenlijk nog van niets af dat hij ook een professionele zakkenroller is. Tijdens de goochel acts weet Steve ook persoonlijke items te rollen. Het is dus belangrijk dat de mensen nog niets weten van het zakkenrollen, anders is de aandacht alleen maar bij hun eigen spullen. Zodra Steve Carlin iets gerold heeft zal hij direct daarna het “slachtoffer” vragen of hij of zijn misschien iets mist. De spullen worden uiteraard direct teruggegeven. Het zakkenrollen heeft een enorm WOW-effect. Een extra toevoeging op de goochel-acts.

Geen reactie's

Geef een reactie