Kinder goochelaar huren op je feest ?

Binnenkort een leuk feest en u zoekt entertainment voor de kinderen? Bekijk dan eens de mogelijkheden om een kinder goochelaar te huren! In dit artikel leest u meer.

 

Kinder goochelaar Steve Carlin

U hebt geklikt op de website van kinder goochelaar Steve Carlin. Een van Nederlands meest gevraagde kindergoochelaars. Steve Carlin is op jonge leeftijd begonnen met goochelen. De trucs en illusies die hij toen deed waren vooral bedoelt voor kinder entertainment. Later is hij zich ook gaan ontwikkelen op gebied van volwassenen. Door de jaren heen heeft Steve dus een enorm repertoire ontwikkeld om een fantastische Kinder magic Show te geven. De show is door de jaren heen steeds beter geworden door nieuwe illusies, nieuwe grappen, en nieuw decor.

Kinder Goochelaar

Kinder Goochelaar

 

Voor welke doelgroep?

De Kinder magic show van kinder goochelaar Steve Carlin is bedoelt voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 15 jaar. De ervaring leert dat kinder entertainment voor kinderen ouder dan 15 wat te kinderachtig wordt gevonden. Vandaar deze leeftijds grens. Wat leuk te melden is, is dat de ouders prima bij de kinderen kunnen blijven zitten en mee kijken. De ouders zullen de show ook erg vermakelijk vinden! Al is het alleen al om de gezichten van de kinderen te zien. U zult zien dan goochelaars die optreden voor kinderen een geweldige beleving is voor zowel jong als oud!

 

Op welke locaties is het mogelijk om op te treden voor een kinder goochelaar?

De Kinder magic show van kinder goochelaar Steve Carlin kan op vele verschillende locaties gehouden worden. Mocht het buiten zijn dan kan dat zolang er geen wind staat of regen is. Hieronder een lijstje met locaties waar Kinder goochelaar Steve Carlin de laatste jaren heeft opgetreden:

  • Scholen (gymzalen en klaslokalen)
  • Bruiloften
  • Straatfeesten (niet bij regen of wind)
  • Sport verenigingen
  • Buurt huizen

 

Wat zijn de kosten van een kinder goochelaar huren?

Om deze vraag goed te beantwoorden is het handig als u even een mailtje stuurt naar Steve Carlin. Dan kan de artiest kijken wat de juiste prijs is als u een kinder goochelaar wilt huren.

 

Lees ook het artikel: Wat doet een kinder goochelaar?

Geen reactie's

Geef een reactie